cropped-Ingyen_Kaszin_Bnuszok01.pngAz ingyenbonuszok.com egy online szerencsejátékokkal foglalkozó oldal, fókuszban az online kaszinók és azoknak a nagylelkű bónusz ajánlatai.

Egy egyszerű kis blogként indultunk és egyre növekszünk. Megpróbálunk hiteles és magyar nyelvű információkkal szolgálni az online kaszinókról.

Ki áll az ingyenbonuszok mögött ?

Sziasztok, a nevem Timi. Már évek óta érdekelnek az online kaszinók és azoknak virtuális világa. Bevallom, őszintén bónusz vadászként  (befizetés nélküli) csöppentem ebbe a világba. Az elején csábitott az ingyen pénz, amit az online kaszinók által szerzett bónuszokkal lehet szerezni, de hamar rájöttem, hogy minden csoda 3 napig tart. Angol és német nyelvű oldalaim melett, ez a magyar oldal a legkedvesebb számomra.

Mi az ingyenbonuszok.com célja ?

Az ingyenbonuszok.com egy online weboldal, amely egyes online szerencsejáték oldalakat, azoknak bónuszait  szeretné az érdeklődő játékosoknak bemutatni.

Kérlek ha az oldalon vagy tudomásul veszed a következőket:

  • Az ingyenbonuszok.com weboldal NEM kenyszerit senkit az online jatekra, vagy az online kaszinók látogatására
  • NEM vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért az online kaszinókban.
  • Megprőbáljuk az oldalunkon találhatő kaszinó információkat frissen tartani, aktualizálni, de előfordulhat, hogy egyes információk elvesztették érvényességüket, megváltoztak. Ezekért előre is elnézést kérűnk.
  • NEM vállalunk felelősséget az online kaszinókért, sem azoknak a játékosaiért.
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »

You cannot copy content of this page