Nomini kaszinó bónuszai
 

1. Egy EUR befizetésére 1 ingyen pörgetés dukál

nomini kaszinó

Szerezz akár 500 db. ingyenes pörgetést a Nomini kaszinóban. Új játékosként, ha minimum 20 EUR befizetsz, jogosulhatsz erre a bónuszra. Minden egyes befizetett EUR ( vagy az azzal megegyező devizaösszeg ) után jár egy ingyen pörgetés az egyik online nyerőgépen. A pontos feltételekért, olvasd el kérlek a Nomini kaszinó bónusz feltételeit.

2. Kezdő bónuszok sokasága

Válaszd a cseresznye szimbólumot első befizetésednél és megduplázzák azt, valamint még 100 db. ingyen pörgetést is adnak. Ha szimpatikusabb a csillag szimbólum, azzal megtriplázzák az első befizetett összeged, igy akár 15 000 Ft bónusz pénzre is szert tehetsz. Minimum befizethető összeg a Nomini kaszinóban 10 EUR, vagy az annak megfelelő devizaösszeg. Skrilles és Netelleres befizetésekre nem jár bónusz.

3. Heti jutalmak

A már meglévő játékosokról sem feledkeznek meg a Nomini kaszinóban. Újratöltési ( reload) bónuszok, ingyenes nyerőgép pörgetések, bajnokságok és cashback jutalmak várnak a játékosokra minden egyes héten.

Nomini kaszinó ismertető

Az Araxio Development N.V. által működtetett online kaszinó, 2019-ben jelent meg az online kaszinók világában, Curacaói szerencsejáték engedéllyel rendelkezik. Kissé gyerekes, rajzfilmekre emlékeztető stilusa mögött érdekes szórakoztató kaszinó játékokat találunk, sőt, egy élő kaszinó is jelen van. Rengeteg ország szerepel a Nomini kaszinó tiltólistáján, de Magyarország nem szerepel közöttük…sőt, abszolut pozitivum, hogy ez a kaszinó magyar nyelven is elérhető és Ft-ban is játszhatsz.

Mindent összevetve, egy aranyos, megbizható online kaszinó, gyors kifizetésekkel, nagyszerű bónuszokkal és ahol a crypto valutát is elfogadják.

Ingyen pörgetések, Kasznó ismertetők, Kedvencek, Legjobb befizetési bónuszok, Magyar nyelven elérhető online kaszinók, Új kaszinók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »

You cannot copy content of this page