Legújabb bónuszok és a legújabb online kaszinók

 
Random Article


 
Ne hagyd ki!
 

 

 
0
Posted május 7, 2015 by ttimy in Exklúziv bónuszok
 
 

Mission2Game kaszinó bemutatása és exkluziv bónusz

Mission2Game kaszinó bemutatása

 

 

A Mission2Game kaszinó 2014-ben jelent meg és a Soft Magic Dice szoftvert használja.Egy modern online kaszinó, amely nagyszerűen játsszható telefonon, vagy tabletten is.A Holland Antillákon engedélyezett kaszinó egyedi és érdekes játékai elérhetőek online (Instant játék formájában), vagy az ingyenes szoftver letöltésével.

 

Exkluziv bónusz a Mission2Game kaszinóban

Minden új játékos, aki 2015 Május végéig regisztrál, 150% bónuszt kap, akár 300$ ingyen plussz 50 db. ingyen pörgetést a Lucky Clover nyerőgépen. Exkluziv bónusz csomag megszerzéséhez hasznéld a LUCKY150 bónusz kódot.

A bónusz feltételei:

Minimum befizetés a bónuszértÉ 25$

Megforgatási feltétel: 25-ször a bónuszt+az ingyen pörgetésekből származó nyeremény+a befizetett összeg.

A nyereményedet korlátozatlan összegben kifizetik.

Érdemes tudni: 

Erre az  Exkluziv bónusz csomagra minden új Magyar játékos jogosult.

A Mission2Game kaszinó új játékosok számára biztosit befizetés nélkűli bónuszokat is, de ezekre sajnos a Magyar játékosok nem jogosultak.

 

Játékok

 

Rendkivűl érdekes és egyedi kaszinó játékokat találhatsz a Mission2Game kaszinóban. Aki ismeri a TopGame játékokat az némi hasonlóságot fog észrevenni. Választhatsz az online nyerőgépek közzűl, vagy az asztali játékok közzűl (Baccarat, Blackjack, Rulett), vagy kipróbálhatod szerencséd Bingon, Kenon, vagy kaparós sorsjegyeken is. Aki nagyot szeretne nyerni annak a Progressive Jackpottos nyerőgépeket ajánljuk.

 

Anyagiak

Az eggyetlen elfogadott pénznem a Mission2Game kaszinóban az Amerikai Dollár.A minimum be.-/kifizethető összeg 25 Amerikai Dollár. Elfogadott fizetési eszközök: Skrill, Neteller, Hitelkártyák, Ecopayz és Banki átutalások.

 

Kapcsolat

 

Bármilyen kérdés esetén, rendelkezésedre áll a Mission2Game kaszinó angol nyelvü csapata Emailen, telefonon, élő csetten, vagy faxon keresztűl,

 

 


0 Comments



Be the first to comment!


Leave a Response


(required)


Translate »