Legújabb bónuszok és a legújabb online kaszinók

 
Random Article


 
Ne hagyd ki!
 

 

 
0
Posted június 17, 2013 by ttimy in Exklúziv bónuszok
 
 

Játssz 10 Euróval ingyen a Playmillion kaszinóban

Playmillion online kaszinó 10 Euró befizetés nélkűli bónusszal kedveskedik új játékosainak.Próbáld ki az izgalmas SkillonNet játékokat,bármilyen rizikó és befizetés nélkűl.Az ingyen kaszinó pénz megszerzése érdekében,egyszerűen regisztrálj és a bónuszt automatikusan jóváirják kaszinó számládon,ha valamilyen okból mégsem jelenik meg az ingyen bónusz,igényeld azt a Live chatten keresztűl.

PlayMillion Casino

10 Euró befizetés nélküli bónusz feltétele: mielőtt nyereményed kifizetik, a bónusz pénzt 80-szor kell megforgatnod

Első befizetésedre (minimum befizethető összeg 20 Euró) 150% kapsz ingyen a Playmillion kaszinóban, maximum igényelhető bónusz 600 Euró. Ebben az esetben 30-szor kell a befizetett összeget és a bónusz pénzt megforgatnod,mielőtt nyereményeid kifizethetővé válnak.

A Playmillion kaszinó,azon ritka online kaszinók közzé tartozik,amellyek Magyar nyelven is elérhetőek.A játékos választhat,hogyan akar játszani,az ingyenes szoftver letöltésével (ebben az estben több játék közzúl lehet választani),vagy online (instant play).

A 2011-ben megjelent és a  máltai Lottó és Szerencsejáték Hatóság által (LGA) engedélyezett  kaszinó játékai,talán hiresebbek,mint a kasznó maga.Hadd emlitsek egy pár nyerőgépet a személyes kedvenceim közzúl: King Kong, Fantastic 4.A játékosok kipróbálhatják szerencséjűket a Live kaszinóban is,ahol élő osztók várnak a Rulett,Baccarat és Blackjack játékok kedvelőire.

Join the Forum discussion on this post


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)


Translate »