Bevezető az online kaszinók világába

Az egyre nagyobb létszámban jelenlévő online kaszinók előnyei, szemben a hagyományos kaszinókkal,többek között az,hogy otthonodból,kényelmesen játszhatod kedvenc kaszinó játékaidat és ne felejtsük el a  nagylelkű bónusz ajánlatokat sem (amalyekkel a hagyományos kaszinókban nem találkozhatunk).

Ezen a honlapon csakis olyan online kaszinókat találsz,ahol teljesen ingyenes a regisztráció és teljesen ingyenes az online kaszinó által használt szoftver letöltése és annak használata.

Egy pár, az online kaszinók szabályaiból, amit be kell tartani:

 • a legtöbb online kaszinóban,ha valódi pénzben akarsz játszni,akkor 18 év felettinek kell lenned (eggyes kaszinóknál ez a korhatár lehet 21 év is)
 • regisztrációnál mindig a valós adataidat add meg,mivel,ha nyersz és ki szeretnéd venni a pénzed,előfoprdulhat,hogy az online kaszinó kér tőled biztonsági papirokat (security documants) és faxback-et,amellyek általában a következőkből állnak: a személyidnek (vagy útlevelednek) és egy 2 hónapnál  nem régebbi számlának (gázszaámla,villanyszámla stb.)másolata. A faxback, általában a Rival szoftvert használó kaszinók kérik, egy űrlap,amit neked kézileg kell kitöltened és visszakúldened az általuk megadott email cimre.Mindez biztonsági okokból történik.
 • Adataid biztonságáról meggyőződhetsz az online kaszinők szabályzatában,ahol irja,hogy a játékos adatait nem továbbithatják harmadik félnek.
 • Az online kaszinók által felkinált bónuszokat,egy háztartásból,egy számitógépről,csak eggyetlen-egy személy veheti igénybe.
 • Szigorúan tilos egy személynek több kaszinó számlát nyitnia egy online kaszinóban.Nem érdemes más néven újra regisztrálni,mert ha a fentebb emlitett biztonsági iratokat kérik,úgy is rájönnek.

Regisztráció az online kaszinókba lépésről-lépésre

 • Az online kaszinók honlapján elősször is kiválaszthatod,hogyan szeretnél játszani:

-az ingyenes szoftver letöltésével (download),a legtöbb esetben itt több játék áll rendelkezésedre

-vagy,ahol lehetséges, online játék (instant play),a szoftver letöltése nélkül, itt általában kevesebb játék áll rendelkezésedre.

 • A következő lépésben kiválaszthatod, hogy valódi pénzben szeretnél játszani (real money play),vagy csak játékpénzzel,szórakozásból (fun mode).Ez utóbbi nem mindeggyik kaszinónál elérhető.
 • És végűl az adatok kitöltése.Itt általában kérik a következőket: név (name),nemed (gender),lakcim (adress), Ország (Country), telefonszám (telephone NR.), felhasználónév (username),jelszó (password),email cim.A jelentkezési lap alján,be kell jelölnöd azt a kis kockát,amivel állitod,hogy elolvastad és elfogadod a játékszabályokat és a felhasználói feltételeket (terms and conditions).

Befizetés és kifizetés az online kaszinókban

[box_dark]Számos módon lehet befizetni és nyereményed kivenni az online kaszinókban.Kaszinóktól fúggően változnak a kifizetési és befizetési lehetőségek.De,ha már benne vagy az online játékban,ajánlanám,hogy kinyiss egy online bankszámlát,amellből rengeteg van,de ezek közzűl kiemelném a Skrill ( Moneybookers)-t,amely a legtöbb online kaszinókban elfogadott kifizetési és befizetési módszer,a legalacsonyabb dijakkal ( a pénzed bankszámlára való utalásakor egyszeri 2,50$ dij)[/box_dark]

[box_dark]Befizetés (deposit)-nagyon gyorsan megy,általában,pár perc elteltével már megjelenik a pénz a kaszinó számládon.Vannak kaszinók,ahol meg van szabva a minimum és a maximum befizethető összeg.[/box_dark]

Kifizetés (withdrawal) – ez már nem annyira gyors folyamat,főleg első akalommal,de ez is az adott kaszinótól fúgg.

Például a legtöbb Rival szoftvert használó kaszinóknál,csak azon a módon kérheted ki a pénzed,amellyel befizettél és az első kifizetéskor általába 2 nap áll a rendelkezésedre,hogy a nyereményed visszavond a kifizetéstől (reverse withrawal),ha ez nem történik meg akkor, kérik tőled a fentebb emlitett biztonsági iratokat.A biztonsági iratok elfogadása után,5 munkanapon belűl meg kell kapnod a pénzed.

A Microgaming és a Real Time Gaming szoftvert használó kaszinóknál,már sokkal gyorsabban mennek a kifizetések.Nem mindig kérik a biztonsági iratokat és általában 2 munkanapon belül meg is kapod a pénzed (persze ez is változhat kaszinótól fúggően)

Online kaszinó bónuszok

 • Befizetés nélküli bónuszok-Olyan valós,befizetést nem igénylő pénzösszegek, amellyel a játékos kipróbálhatja az adott kaszinó játékait,anélkül,hogy saját pénzét kockáztatná. Az ezekből a bónuszokból származó nyereményeket az adott kaszinó ki is fizeti a játékosnak (ne felejsd el,hogy a legtöbb kaszinó megszabja,hogy mennyi az ingyen pénzből kivehető maximum, vagy/és minimum nyeremény),ha a játékos teljesitette a bónuszra kiszabott feltételeket.

Bizonyára sokakban felmerül a kérdés,hogy miért is adnak az online kaszinók ingyen pénzt a játékosoknak. A válasz nagyon egyszerű, új játékosok szerzése miatt. Mivel hatalmas a konkurencia az online kaszinó világban és valamivel rá kell venniúk a játékost,hogy inkább online játsszon és ne menjen el egy valódi kaszinóba.

 • A befizetést nem igénylő bónusz előnyei: saját pénzed kockáztatása nélkül kipróbálhatod az online kaszinók játékait és ha ügyes is vagy,akkor egy kis plussz jövedelemre tehetsz szert.
 • A befizetést nem igénylő bónusz hátrányai: csak kisebb összegeket nyerhetsz és néha elég nehéz teljesiteni az adott bónusz megforgatási feltételeit.

Csak egy példa:

Egy befizetés nélküli bónusszal játszol. Már meg vannak a megforgatási feltételek és a kaszinó számládon 2000$ van. De mivel az adott kaszinó megszabta, hogy az adott bónuszból csak 50$ a kivehető nyeremény,neked csak 50$ fizetnek ki. Ekkor leszel nagyon dúhös, de gondolj arra, hogy az 50$ ingyen jött pénz (ajándék). A másik hátrány, hogy a legtöbb kaszinó megszabja, hogy mely játékokon játszhasz az ingyen pénzzel.

 • Bónuszok befizetésre. Ezek a befizetett összegre ingyen kapott pénzösszegek. Általában ezek is feltételekhez vannak kötve
 • Megforgatási feltételek (wagering requirements). Vagyis, a kapott pénzt (bónuszt) hányszor kell feltenned (megforgatnod) a kaszinó játékokon, mielőtt nyereményed kifizetik.

Gyakorlati példa:

Kapsz 10$ befizetés nélkül bónuszt,amit 20-szor kell megforgatnod nyerőgépeken. Igy 200$-nyi tétet kell megtenned a bónusz pénzzel,mielőtt nyereményed kiférheted. Egy nyerőgépen játszol 1$-os téttel, minden egyes pörgetésnél,már megforgattál 1$. Az eggyik pörgetésnél nyersz 5$,igy már 6$ forgattál meg a 200$-ból.

Tippek az online kaszinó játékhoz

 • Elősször ne légy túl bátor és kisebb tétekben játssz.
 • Ha látod, hogy egy játék nagyon jól fizet, akkor megemelheted egy kicsit a tétet
 • Ha látod, hogy egy játék nem fizet, állj tovább és próbálj ki mást
 • Nyugodtan próbáld ki az új játékokat
 • Ha fáradt vagy ne játsz tovább, tarts szünetet

Mint,minden jó dolog a világon, a játék is függővé tehet. Figyelj oda, hogy ne vidd túlzásba a játékot, sok vesztenivalód lehet.

Ha úgy érzed szerencsejáték függő vagy,azonnal fejezz be bármilyen szerencsejátékot és fordulj azonnal segitséghez.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »

You cannot copy content of this page