Legújabb bónuszok és a legújabb online kaszinók

 
Random Article


 
Ne hagyd ki!
 

 
0
Posted január 11, 2014 by ttimy in Bónuszok befizetés nélkül
 
 

Grand Fortune kaszinó, 50$ bónusz ingyen

Próbáld ki az izgalmas játékokat, teljesen ingyen, kockázat és befektetés nélkül.Minden új játékos, aki regisztrál a Grand Fortune kaszinóba, 50$ befizetést nem igénylő ingyenes kaszinó kezdőtőkét kap.

Bónuszok a Grand Fortune kaszinóban

  • 10$ ingyen befizetés nélküli bónusz. Bónusz kód: GLAM777
  • 200% ingyen az első befizetett összegre a WELCOME1 bónusz kóddal. Ennek a bónusznak az igénybevételéhez minimum 21 USD befizetése szükséges.Maximum igénybevehető bónusz 2000 USD.

Útmutatás a bónuszok megjelöléséhez

Regisztrálj, tölsd le az ingyenes szoftvert, lépj be a kasszába, ott keresd meg a redeem coupon menüpontot és üsd be a bónusz kódot.Figyelem, a befizetési bónusznál elősször használd a bónusz kódot, majd azután fizess be.

Grand Fortune Casino ismertető

A Grand Fortune kaszinó a Real Time Gaming szoftvert használja és a játékosok az ingyenes szoftver letöltésével élvezhetik az izgalmas játékokat, akár Mobilon, vagy Tabletten is. 2013-ban jelent meg és Angol, vagy Francia nyelven érhető el.

Elegáns és diszkrét online kaszinó, amely fekete szinben pompázik, biztositva a játékosoknak egy érdekes és nagyszerű játékélményt.Annak aki még nem próbálta ki a Real Time Gaming szoftver játékait, itt a lehetőség, hogy azokat most ingyen kipróbálhassa, hiszen a Grand Fortune kaszinóban mindet megtalálhatja. Mindenképp ajánlom a nagyszerű Slot játékokat.

Játsszhatsz Euroban vagy Kanadai/Amerikai Dollárban és választhatsz számos fizetési módszer közzűl.Amit fontosnak tartok megemliteni, hogy a minimum összeg, amit kifizetnek az 100 Dollár és a maximum 2500 Dollár egy héten belül.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)


Translate »