Legújabb bónuszok és a legújabb online kaszinók

 
Random Article


 
Ne hagyd ki!
 

 

 
0
Posted december 21, 2013 by ttimy in Exklúziv bónuszok
 
 

20 porgetes a Playboy nyerogepen, Betway kaszino

A Betway kaszinoban most 20 ingyenes porgetest kapsz a legszexisebb online nyerogepen, Playboy.

Mindossze 20$ befizetesere, 100% ingyen bonuszt kapsz es raadaskent a 20 ingyen porgetest.Szigoruan csak 18 even felulieknek!

Betway kaszino

Betway Casino

Szoftver es Jatekok

A Betway kaszino a nepszeru Microgamning szoftvert hasznalja.Az ingyenes szoftver letoltesevel rengeteg magas szinvonalu, nagyszeru grafikaval elerheto online kaszino jatek all a jatekos rendelkezesere.Az ingyenes szoftver letoltese, szamitogeptol fuggoen, akar 5/10 percet is igenyelhet, de megeri a varakozast, hiszen aki mar jatsszott Microgaming szoftvert hasznalo online kaszinoban, az tuddhatja, hogy ezek egy igazan tiszta, egyszeru de nagyszeru kaszino Lobbit varazsolnak a jatekos ele.Telefonon, tabletten is elerheto a Betway kaszino.

 

Befizetes es kifizetes a Betway kaszinoban

Talan ez az eggyik legfontosabb szempont egy online kaszino valsztasanal.A Betway kaszinoban szamos fizetesi eszkoz all a jatekos rendelkezesere, mint peldaul: Visa, Paypal, Skrill,Neteller, Ukas,Clickandbuy,Ukash,citadel, Entropay,usemybank es Banki atutalas. Gyors kifizetesek jellemzoek erre az online kaszinore, de minden eggyes nyeremenynel ami meghaladja a 2300 Eurot automatikusan a jatekosnak be kell kuldenie az identitasat igazolo dokumentumokat.

 

Elerhetoseg

Barmiokor felveheted a kapcsolatot a Betway kaszinoval elo csetten, emailen, vagy telefonon keresztul.


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)


Translate »