Exklúziv ajánlat új játékosoknak a Golden Glory kaszinótól.A 2013 Januárjában megjelent kaszinó az Unigaming szoftvert használja és nem szükséges a szoftver letöltése, egyszerűen regisztrálj és már indulhat is a játék.

A Golden Glory kaszinóban nincsenek tiltott országok ( most még) szivesen fogadják a játékosokat a Világ minden részéről.Egy nagyon sokat igérő új online kaszinó, amely elérhető angol,német,francia,olasz és portugál nyelven. A játékos választhat a következő pénznemek közzül,hogy melykben szeretne játszani: Euró, Amerikai Dollár, vagy Angol Font.

Minden játékot meg fogsz itt találni, ami általában az összes  kaszinóban megtalálható, természetesen ebből az online kaszinóból sem hiányoznak a 3D nyerőgépek, a Video Poker és az asztali játékok, mint például a Rulett.
Különleges bánásmódban és extra ingyen bónuszokban részesülnek a fizetős játékosok.Aki egyszer befizetett, az pár nappal a befizetése után 10 EUR és 200 EUR közötti befizetés nélküli bónuszt kap.

Golden Glory Casino

Bónuszok a Golden Glory kaszinóban

  • 20 EUR befizetés nélkűl

– csak új játékosok vehetik igénybe akik oldalunkon keresztűl regisztrálnak
– a bónusz pénzt 35x kell megforgatni mielútt nyereményeid min.,max. 100 EUR kifizethetővé válnak100% ingyen az első befizetett összegre

  • 100% ingyen az első befizetett összegre

bónusz kód: FIRST

Bónuszok befizetés nélkül, Kedvencek, Új kaszinók, Uncategorized

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Translate »

You cannot copy content of this page