Legújabb bónuszok és a legújabb online kaszinók

 
Random Article


 
Ne hagyd ki!
 

 

 
0
Posted július 26, 2013 by ttimy in Bónuszok befizetés nélkül
 
 

20 EUR befizetés nélkűl a Golden Glory Kaszinóban

Exklúziv ajánlat új játékosoknak a Golden Glory kaszinótól.A 2013 Januárjában megjelent kaszinó az Unigaming szoftvert használja és nem szükséges a szoftver letöltése, egyszerűen regisztrálj és már indulhat is a játék.

A Golden Glory kaszinóban nincsenek tiltott országok ( most még) szivesen fogadják a játékosokat a Világ minden részéről.Egy nagyon sokat igérő új online kaszinó, amely elérhető angol,német,francia,olasz és portugál nyelven. A játékos választhat a következő pénznemek közzül,hogy melykben szeretne játszani: Euró, Amerikai Dollár, vagy Angol Font.

Minden játékot meg fogsz itt találni, ami általában az összes  kaszinóban megtalálható, természetesen ebből az online kaszinóból sem hiányoznak a 3D nyerőgépek, a Video Poker és az asztali játékok, mint például a Rulett.
Különleges bánásmódban és extra ingyen bónuszokban részesülnek a fizetős játékosok.Aki egyszer befizetett, az pár nappal a befizetése után 10 EUR és 200 EUR közötti befizetés nélküli bónuszt kap.

Golden Glory Casino

Bónuszok a Golden Glory kaszinóban

  • 20 EUR befizetés nélkűl

– csak új játékosok vehetik igénybe akik oldalunkon keresztűl regisztrálnak
– a bónusz pénzt 35x kell megforgatni mielútt nyereményeid min.,max. 100 EUR kifizethetővé válnak100% ingyen az első befizetett összegre

  • 100% ingyen az első befizetett összegre

bónusz kód: FIRST


0 CommentsBe the first to comment!


Leave a Response


(required)


Translate »